Гучна заява Савченко про дружин Порошенка і Медведчука: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучна заява Савченко про дружин Порошенка і Медведчука: з'явилося відео

Гучна заява Савченко про дружин Порошенка і Медведчука: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

З'явилося відео, на якому зафіксовано, як нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко пропонує довірити переговори щодо обміну полоненими з бойовиками дружині президента України Марині Порошенко і Оксані Марченко, дружині Віктора Медведчука, кума президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube блогером Антоном Комаровим.
"Я пропонувала, щоб перша леді і Оксана Марченко, раз чоловіки не можуть домовитися, вели ці переговори", - заявила Савченко.


Нагадаємо, що раніше Надія Савченко оголосила голодування на знак протесту проти бездіяльності влади в питанні звільнення полонених. Крім того, вона закликала родичів українських заручників виходити на мітинг 8 серпня на вулицю Банкову.
Як повідомляв ONLINE.UA, в соцмережах висміяли подібну пропозицію Надії Савченко, а блогер Олександр Михельсон розповів кумедний жарт, зобразивши мінські переговори у вигляді розважального шоу на зразок "Україна має талант" і "X-фактор".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?