На Закарпатті п'яний чиновник намагався втекти від поліції: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Закарпатті п'яний чиновник намагався втекти від поліції: опубліковано фото

На Закарпатті п'яний чиновник намагався втекти від поліції: опубліковано фото

На Закарпатті

співробітники патрульної поліції затримали чиновника Держслужби з надзвичайних ситуацій, який керував автомобілем у нетверезому стані.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Ужгорода та Мукачевого.


Як йдеться в повідомленні, близько першої години ночі патрульні зупинили Toyota Land Cruiser на одній з вулиць міста і відзначили, що після зупинки водій перебрався на пасажирське сидіння.


«Під час розмови з поліцейськими він спочатку намагався уникнути відповідальності, заперечуючи свою причетність до управління транспортним засобом, а потім спробував втекти», - додали в поліції.


Як виявилося, чоловік не мав посвідчення водія.


Поліцейські запропонували водієві пройти огляд на вміст алкоголю в крові, який показав, що його норма була перевищена в 6 разів.


Пізніше з'ясувалося, що затриманий виявився начальником Міжгірського районного відділу Держслужби з надзвичайних ситуацій.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

полиція Хмельницького повідомила про курйоз, який нещодавно трапився з п'яним водієм

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?