Луценко зробив гучну заяву про допит Яценюка, Турчинова і Авакова
Категорія
Політика
Дата публікації

Луценко зробив гучну заяву про допит Яценюка, Турчинова і Авакова

Луценко зробив гучну заяву про допит Яценюка, Турчинова і Авакова
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор Юрій Луценко 

заявив, що у справі про Майдан були допитані колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112 Україна

.


За словами генпрокурора, лідер Радикальної партії Олег Ляшко надмірно нервує з приводу викликів до ГПУ, в той час, як колишні і нинішні високопосадовці України справно ходять на допити у майданівських справах".


"Ляшко, як і багато інших, викликається в Головне слідче управління. Викликався на різні дати і Яценюк, і чинний міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, і діючий секретар РНБО Олександр Турчинов. І всі вони дають необхідні слідству свідчення. Це громадянський обов'язок", - сказав Луценко.


На його думку, народні депутати повинні співпрацювати зі слідством у такій справі, як справа Майдану.


"Пан Ляшко чомусь дуже нервово на це реагує (на виклики на допит - ред), але мені здається, що саме народний депутат повинен демонструвати всіляку підтримку слідству, особливо, в такій справі, як справа Майдану. Саме у цій справі Ляшко і викликався", - зазначив глава ГПУ.


Нагадаємо, раніше

Олег Ляшко повідомив, що отримав виклик на допит від Генеральної прокуратури України як свідок у кримінальному провадженні у справі Майдану, назвавши його "показухою"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?