Названо мінімум вісім речей, які Донецьк втратив при ДНР
Категорія
Політика
Дата публікації

Названо мінімум вісім речей, які Донецьк втратив при ДНР

Названо мінімум вісім речей, які Донецьк втратив при ДНР

Жителі окупованих районів Донбасу з приходом бойовиків втратили безліч переваг, якими активно користуються громадяни України.
Про це розповів відомий блогер Ярослав Матюшин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«У Маріуполі, хвала богам, нарешті з'явився 3G. Поки ще не в усіх районах міста, але, як я зрозумів, це питання кількох днів», - зазначив він.
Також Матюшин розповів, що у зв'язку з підключенням нового стандарту зв'язку він прикинув, скількох переваг позбулися жителі окупованих територій.
«Адже при статусності і лаве українського Донецька у них 3G з'явився б одночасно з Києвом. У них був би один з кращих футбольних клубів країни. До них приїжджали б легендарні групи, а-ля «Океан Ельзи», - додав він.
Блогер підкреслив, що на Донбасі також «могли б замутити якийсь вагомий фест, щось на кшталт "Cxidfest".
«У них була б співачка, яка перемогла на Євробаченні, і вони боролися б за право приймати наступний конкурс. З високим відсотком на перемогу», - нагадав він.
За словами Матюшина, жителі Донбасу «могли б вболівати за свою, хай і бездарну, збірну на Євро-2016, їх спортсмени виступали б зараз в Ріо в складі олімпійської збірної».
Крім того, «в Донецьк ходили б інтерсіті з декількох ключових міст України».
«Але, б***ь, russian spring внесла свої корективи. І тепер Маріуполь реально крутіше колишньої столиці регіону в своїй інфраструктурності і своєму облаштуванні побуту. А Донецьк... А що Донецьк? Комендантська година, порожні дороги і, звичайно, Кобзон. Амен», - резюмував Матюшин.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше одним фото показали «досягнення» окупованого Донецька на тлі життя жителів Харкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?