Савченко підготувала нове шоу під Адміністрацією Порошенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко підготувала нове шоу під Адміністрацією Порошенка

Савченко підготувала нове шоу під Адміністрацією Порошенка
Джерело:  online.ua

Народний депутат Надія Савченко

 заявила про намір заночувати під Адміністрацією президента разом із родичами українських військових, які знаходяться в полоні бойовиків на Донбасі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.

"Деякі мами лишилися голодувати і стояти під АП. Вони хотіли сьогодні розбити намет, аби залишитись на ніч. Їм заборонили це зробити. Зараз я їду на ніч туди, беру сестри машину, машини помічників, ставимо і будемо ночувати разом із мамами", - заявила вона.

За словами Савченко, вона сподіваєтсья на те, що матері полонених будуть стояти: «Якщо їм дороги їхні діти, вони будуть стояти».

Як відомо, 8 серпня Надія Савченко організувала мітинг під Адміністрацією президента у Києві  з вимогою будь-яким способом звільнити українськиї полонених.


2 серпня нардеп оголосила голодування на знак протесту проти, на її думку, "бездіяльності влади" в питанні звільнення українських заручників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?