Савченко зробила гучну заяву про поїздку в ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Савченко зробила гучну заяву про поїздку в ДНР-ЛНР: з'явилося відео

Савченко зробила гучну заяву про поїздку в ДНР-ЛНР: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Надія Савченко  заявила про те, що має намір поїхати на окуповані території Донбасу з гранатою, щоб знову не потрапити в полон.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112 Україна ».


Відповідаючи на питання, кому може бути вигідний замах на ватажка бойовиків так званої ЛНР Ігоря Плотницького, Савченко заявила:


«Та всім. На війні будь-який «кіпіш» вигідний всім, щоб продовжувати битися далі. Це дуже невчасно. Дуже невчасно, так як я мала намір поїхати туди, щоб домовитися», - сказала Савченко.


Відповідаючи на репліку, як саме вона має намір потрапити на окуповані території, народний депутат заявила: «Це Україна. Я не розважатися туди їду ... Поїду на цей раз з гранатою, щоб не здаватися в полон».



Як повідомляв ONLINE.UA,  8 серпня Надія Савченко організувала мітинг під Адміністрацією президента в Києві з вимогою будь-яким способом звільнити українських полонених.


2 серпня  нардеп оголосила голодування в знак протесту проти, на її думку, "бездіяльності влади" в питанні звільнення українських заручників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?