До чого призводять обстріли бойовиків на Донбасі: з'явилося нове відео з фронту
Категорія
Україна
Дата публікації

До чого призводять обстріли бойовиків на Донбасі: з'явилося нове відео з фронту

До чого призводять обстріли бойовиків на Донбасі: з'явилося нове відео з фронту
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на якому показані наслідки обстрілу бойовиків в селищі Павлопіль Волноваського району Донецької області  в зоні антитерористичної операції.


Військовослужбовець Сергій Білокінь на кадрах відео продемонстрував наслідки обстрілу бойовиками 7 серпня селища Павлопіль, в результаті якого постраждали українські військові.


За словами українських бійців, бойовики били щільно, напевно знаючи, куди ціляться. Згідно їхніми припущеннями, це була робота корректировщика.


За словами військовослужбовців, бойовики випустили понад двадцять мін і снарядів, при цьому снаряд 152-міліметрової гаубиці, що не розірвався  застряг в твердому грунті.


Обстріл тривав близько години, стверджують бійці. За їх словами, снаряди пробивали асфальт і бетон, розірвали металеві конструкції.


У той же час бійці ВСУ припускають: незважаючи на те, що бойовики стріляли з забороненої зброї, сам обстріл навряд чи був зафіксований.


Від обстрілу постраждали і цивільні - один зі снарядів перебив електромережу і повністю знеструмив селище Павлопіль.


Відновлювальні роботи місцевим жителям доводиться вести самостійно.



Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 6-7 серпня  в зоні антитерористичної операції на Донбасі обійшлося без загиблих, проте поранення отримали 11 українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?