Черга на адмінкордоні з Кримом: з'явилися нові дані
Категорія
Україна
Дата публікації

Черга на адмінкордоні з Кримом: з'явилися нові дані

Черга на адмінкордоні з Кримом: з'явилися нові дані
Джерело:  online.ua

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Чаплинка" і "Чонгар"на адміністративному кордоні з окупованим Кримом в черзі на виїзд з Криму застрягли 170 автомобілів, КПВВ "Каланчак" досі заблокований.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook представника Державної прикордонної служби Олега Слободяна.
"Станом на 8:00 9 серпня ситуація на адмінкордоні з ТОТ Криму в порівнянні з вчорашнім днем ​​принципово не змінилася», - сказано в повідомленні.
«Окупанти продовжують здійснювати пропуск громадян та транспортних засобів в обидві сторони на КПВВ "Чонгар". На КПВВ "Чаплинка" правоохоронці країни-окупанта оформляють тільки тих громадян і транспортні засоби, які слідують на окуповану територію», - продовжив Слободян.
«Як і вчора, заблокованим залишається КПВВ "Каланчак"... Станом на 8:00 на КПВВ "Чонгар" накопичилося близько 100 автомобілів, на КПВВ "Чаплинка" - близько 70-ти", - додав Слободян.
За його словами, активність ВС РФ поблизу адмінкордону з Кримом збереглася на високому рівні.
"Щонайменше, в шести випадках прикордонники спостерігали польоти вертольотів Мі-8, 1 БПЛА, пересування військової техніки поблизу позицій ВС РФ, а в нічний час з боку заводу" Титан "окупант намагався висвітлювати українські позиції прожектором", - повідомив Слободян.
Як повідомляв ONLINE.UA 7 серпня близько 07:00 ранку російська окупаційна влада з незрозумілих причин припинила здійснення пропускних операцій громадян і транспортних засобів на адмінкордоні з Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?