У Криму "заварушка": журналіст розкрив нові подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

У Криму "заварушка": журналіст розкрив нові подробиці

У Криму "заварушка": журналіст розкрив нові подробиці

На адміністративному кордоні з окупованим росіянами Кримом продовжує зберігатися напруженість: два з трьох пунктів пропуску закриті, на подолання кордону йде близько 12 годин, а в північних районах півострова розклеєні оголошення про розшук чотирьох людей у ​​військовій формі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Романа Бочкали.
«Там дійсно якась заварушка. Інтернет відключений, два з трьох пунктів пропуску закриті. Працює тільки Чонгар і моторошно повільно. Середній час проходження адміністративної лінії - 12 годин», - розповів він.
Крім того, Бочкала додав, що у всіх північних районах Криму «розклеїли орієнтування на чотирьох».
«Вони нібито щось натворили в Армянську. Описуються у військовій формі, з шевронами, зброєю, віку приблизно 35 років. Активно поширюється слух, що в усьому винні "татари" і "українські диверсанти", - заявив журналіст.
Репортер зазначив, до того ж, що «диверсанти не діють в тилу противника у військовій формі, хіба що це форма противника...».
«В цьому випадку - незрозуміло. Схоже сталася якась внутрішня історія. Допускаю, що це навіть навчання. Відпрацьовується реакція на диверсію - як на одну з найбільш ймовірних для окупантів загроз. На користь цієї версії можна констатувати активне переміщення військової техніки», - підкреслив він.
Також Бочкала додав, що "ватний" народ в страху і, як я вже сказав, винить у всьому Україну».
«Загалом, ідеальна для російського агресора ситуація», - резюмував він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше кримськотатарський журналіст, віце-президент Конгресу кримських татар Ленур Іслямов заявив, що закриття пунктів пропуску в Криму може бути пов'язано з військовими навчаннями Росії, оскільки біля адмінкордону з Україною літають вертольоти і чутні постріли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?