Журналістка розповіла, як їй нахамила Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

Журналістка розповіла, як їй нахамила Савченко

Журналістка розповіла, як їй нахамила Савченко
Джерело:  online.ua

Журналістка Мар'яна П'єцух заявила, що їй нахамила народний депутат України Надія Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки.
"Мій день під гаслом Савченко: вранці отримати "пі*дюлин" від Наді, ввечері - від Віри. Вранці у відповідь на своє питання зверхньо і з презирством почути, що я собі "дозволяю коментувати її (Савченко) коментарі", а ввечері - що не зовсім правду пишемо, і взагалі "покажіть своє посвідчення". А на додачу ще від Наді "щоб у вас швидше диктофон розрядився", - написала Пьецух.
Вона також додала, що надалі не хотіла б брати коментарі у Савченко без крайньої необхідності.
"Ходити на акції за участю Савченко, а ще крутіше - сестер, тому що Віра перебиває сестру і додає, - це якесь журналістське садо-мазо. Кожен раз слухати, які ці журналісти не варті її величності істоти, кожен раз перебирати питаннями, вибираючи, на яке тобі не нахамлять у відповідь. Тому без дуже крайньої необхідності - я пас", - зазначила журналістка.
"Врешті-решт заслужено вказувати на недосконалість журналістів далеко не досконалим політикам? Чому Надя вважає, що може помилятися, бо тільки вчиться бути політиком, а журналісти одразу стають ідеальними?", - резюмувала вона.
Нагадаємо, що 8 серпня Савченко привела під Адміністрацію президента протестуючих, які вимагали від Порошенка вплинути на якнайшвидше звільнення полонених українців, які перебувають в ДНР-ЛНР і в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?