СБУ знайшла любителів "Новоросії" на акції Савченко
Категорія
Політика
Дата публікації

СБУ знайшла любителів "Новоросії" на акції Савченко

СБУ знайшла любителів "Новоросії" на акції Савченко

Серед учасників акції, організованої народним депутатом Надією Савченко під Адміністрацією президента, виявилися провокатори, яких Служба безпеки України підозрює в зв'язках з бойовиками «Новоросії».
Про це заявив радник голови СБУ Юрій Тандит, передає ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю Радіо Свобода.
Зокрема, відповідаючи на слова колишнього кремлівського в'язня Геннадія Афанасьєва, який заявив, що акція Савченко виглядає підозріло, оскільки її підтримують такі люди, як Вікторія Шилова і Надія Курамшина, яких пов'язують з Віктором Медведчуком, а також Марія Катасонова, помічниця одіозного депутата Держдуми РФ Євгенія Федорова, пропагандистка так званої "Новоросії".
У відповідь Тандит заявив, що всі ці три жінки "проходять за даними СБУ".
"Ми уважно за ними спостерігаємо. Дійсно, ця жінка, про яку ви спочатку говорили (Курамшина - Ред.), брала участь в різних акціях проти цілісності України, в тому числі і в Одесі", - сказав він.
Крім того, Тандит зазначив, що вважає Курамшину провокатором і додав, що особисто бачив її на мітингу Савченко.
"Можу сказати про те, що, дійсно, наших багатьох відомих справжніх патріотів будуть використовувати "втемну" для того, щоб розхитувати ситуацію зсередини і дискредитувати нас як державу. Але ми цього не допустимо", - пообіцяв він.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Надія Савченко заявила, що, на її думку, влада України робить недостатньо для звільнення українських заручників і оголосила в зв'язку з цим чергове голодування.
Крім того, нардеп організувала акцію біля стін Адміністрації президента, на яку покликала матерів українських бранців і колишніх ув'язнених.


Вікторія Шилова


Надія Курамшина (справа)


Марія Касатонова

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?