У мережі почали поширювати чутки про наступ в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі почали поширювати чутки про наступ в Криму

У мережі почали поширювати чутки про наступ в Криму
Джерело:  online.ua

У соцмережах активно поширюють чутки про наступ України в Криму, в той час як подібна інформація не відповідає дійсності.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого кримського журналіста Олександра Янковського.
«Вчорашні новини з Криму прямо порадували. Тільки створили сили спеціальних операцій - і вони одразу працюють на повну котушку. Вчора якраз ДРГ ССО організувала прорив на ворожу територію, і доказом тому є нагле зміцнення окупантами своїх позицій. Турчинову, який створював ССО - респект, а кацапам - бійтеся. Ми тільки розгортаємося, панове!", - поіронізував над чутками Янковський.
«Під різними іменами люди постять це в різних гілках», - додав журналіст.
«У нас завелося своє власне кишенькове Ольгино?», - коментує психолог Світлана Паніна.




Відзначимо, що під назвою «Ольгине» мається на увазі об'єднання інтернет-коментаторів, що створюють позитивне тло для президента Росії Володимира Путіна.


Як повідомляв ONLINE.UA

7 серпня близько 7:00 ранку російська окупаційна влада з незрозумілих причин припинила здійснення пропускних операцій громадян і транспортних засобів на адмінкордоні з Кримом

.


Також 7 серпня з'явилися чутки про те, що

стягування російських військ і закриття пунктів пропуску в Криму пов'язано з оголошенням плану перехоплення в зв'язку з нічною перестрілкою на кордоні в районі Красноперекопська.


Як заявив спікер Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов, в Міноборони вважають провокацією інформацію про те, що на території анексованого Криму нібито діяла диверсійно-розвідувальна група Збройних сил України, що призвело до загибелі і постраждалих серед російських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?