У мережі показали, яку саме зброю Росія стягує до Криму: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

У мережі показали, яку саме зброю Росія стягує до Криму: опубліковано відео

У мережі показали, яку саме зброю Росія стягує до Криму: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео, на кадрах якого видно, як Росія перекидає в окупований Крим на Старокримський полігон на сході анексованого півострова берегові ракетні комплекси «Бастіон».
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Alim Aydamak.
На кадрах зафіксована колона російської військової техніки, яка рухається до Старокримського полігону 8 серпня.
Серед техніки на відео можна нарахувати не менше 5 БРК «Бастіон».
Відзначимо, що береговий ракетний комплекс «Бастіон» (індекс ГРАУ 3К55, за кодифікацією НАТО: SSC-5 «Stooge» (рос. «Маріонетка») розробило російське НВО машинобудування, на озброєння ЗС РФ взято в 2010 році.
Зброя призначена для ураження надводних кораблів різних класів і типів зі складу десантних з'єднань, конвоїв, корабельних і авіаносних ударних груп, а також одиничних кораблів і наземних радіоконтрастних цілей в умовах інтенсивної вогневої і радіоелектронної протидії.


Як повідомляв ONLINE.UA 7 серпня близько 07:00 ранку російська окупаційна влада з незрозумілих причин припинила здійснення пропускних операцій громадян і транспортних засобів на адмінкордоні з Кримом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?