У Росії назвали головні війська Путіна в боротьбі з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії назвали головні війська Путіна в боротьбі з Україною

У Росії назвали головні війська Путіна в боротьбі з Україною
Джерело:  online.ua

Основними силами боротьби президента Росії Володимира Путіна проти України є інформаційні війська, які забезпечують необхідне тло для війни з Україною і сприяють прибуттю все нових добровольців з РФ на Донбас.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA заявив російський журналіст, колишній секретар Спілки журналістів РФ Ігор Яковенко.
За словами Яковенка, він протягом трьох років веде щотижневі колонки під назвою "Медіафренія", при цьому журналіст пояснює відмінність між «медіафренією» і цілеспрямованою пропагандою часів Адольфа Гітлера та Йосипа Сталіна.
«Путінський режим відрізняється зовсім іншим поєднанням брехні і насильства. Режими Сталіна і Гітлера поставили насильство в фундамент свого правління. Як говорив Солженіцин, брехня покриває насильство. У путінському режимі брехня є фундаментом, а насильство - дозована добавка», - вважає журналіст.
«У Сталіна брехня була підпорядкована апарату насильства. У путінській Росії масових репресій немає. Імовірність репресій щодо опозиційних політиків чи журналістів є, але це носить точковий, а не масовий характер. А ось брехня - тотальна», - продовжує Яковенко.
«Інформаційні війська - головний рід військ путінського режиму. Саме інформаційні війська забезпечили не тільки необхідне тло для війни з Україною, але і потік добровольців», - резюмує журналіст.
Більше читайте на ONLINE.UA: У системи брехні Путіна є чотири відмінності від звичайної пропаганди - російський журналіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?