У Києві шахтар намагався спалити себе: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві шахтар намагався спалити себе: з'явилися фото і відео

У Києві шахтар намагався спалити себе: з'явилися фото і відео

У Києві

голодуючий шахтар, який вимагає виплати заборгованостей із зарплати гірникам об'єднання «Селідоввугілля», спробував вчинити самоспалення прямо на прес-конференції.


Про це написав голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.


«Віктор Трифонов тільки-но намагався вчинити акт самоспалення. Йому викликали швидку. Лікарі забрали Віктора Трифонова в Дарницький опіковий центр», - написав він.


Тим часом було опубліковано звернення гірника до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.


У листі шахтар зажадав виплатити шахтарям «Селідоввугілля» заробітну плату за червень в повному обсязі, а також «вивчити і вжити екстрених заходів із повернення незаконно приватизованих вугільних запасів державному підприємству".


Крім того, він написав: «Ми готові на крайні заходи і підемо до кінця. Вся відповідальність за наслідки буде на Вашій совісті».



Спроба самоспалення - з 19:30
894516


Варто відзначити, що шахтарі заявляють про те, що працівники підприємства не отримують зарплату вже третій місяць.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

ватажок бойовиків ДНР видав чергову дурість про українську армію і повідав про батраків і маленькі шахти

.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?