Учителів-фанатів ДНР і Путіна знайшли ще в одному місті України: опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Учителів-фанатів ДНР і Путіна знайшли ще в одному місті України: опубліковані фото

Учителів-фанатів ДНР і Путіна знайшли ще в одному місті України: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У загальноосвітніх середніх школах Маріуполя, як раніше в школах Запоріжжя, знайшли вчителів, які підтримують главу російської держави Володимира Путіна і його проект із захоплення української території "Новоросія".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Мариуполя.
Після моніторингу сторінок викладачів кількох шкіл Маріуполя, обраних випадковим чином, вдалося виявити, що в місті працюють сепаратистські налаштовані педагоги, які не тільки люблять Росію, Путіна, георгіївські стрічки, але всіляко обзивають українських військовослужбовців, уряд України та й самих українців
Так серед любителів "русского міра" виявили викладачок російської мови і літератури в ЗШ№20 Аллу Федорівну Марокко і Катерину Федорівну Лисенкову.



Катерина Федорівна радіє тому, що Росія повернулася до Криму.




А Аллі Федорівні дуже подобається, як російські пропагандисти "розносять вщент хохлів".

Учитель французької мови та заступник директора з виховної роботи в ЗШ№18 Тамара Доценко ставить "лайки" одному з ватажків так званої ДНР Денису Пушиліну і екс-регіоналу, сепаратистові Олегу Царьову. Мабуть, даються взнаки студентські роки, проведені в Іркутську.





Тамара Василівна вважає класною заяву про те, що дітей вбивають українські літаки.



Учитель початкових класів з ЗШ№10 Людмила Глинянська просто постить в групу "Антимайдан" записи з карикатурами на президента України Петра Порошенка.




Заступник директора з АГЧ в ЗШ №9 Ніна Назарова вважає класною заяву Путіна про готовність воювати.



Заступник директора з навчально-виховної роботи Ірина Олександрівна Лобода-Солдатенко з ЗШ№68 радіє за Крим, який окупований РФ. І вихваляє політику Москви.





Заступник директора з виховної роботи з ЗШ№68 Алла Георгіївна Ткаченко постит Царьова і карикатури на український уряд.





Також виділився педагог-сепаратист, директор ЗШ№41 Сергій Удачин, якому подобаються виступи ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка та фотографії убитих українських військових.






Відзначається, що така кількість педагогів-сепаратистів була виявлена за допомогою моніторингу всього декількох шкіл Маріуполя. Вчителі, які в усі часи були елітою інтелігенції і еталоном мудрості, постять вульгарні анекдоти і відверту нісенітницю, а деякі симпатизують агресору, який віддав наказ вбивати українців на їх же території.
Як повідомляв ONLINE.UA, на окупованій бойовиками території Донбасу впровадили "уроки громадянськості", де серед дітей поширюють божевільну пропаганду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?