Москаля викликали на допит: він відреагував бурхливо
Категорія
Політика
Дата публікації

Москаля викликали на допит: він відреагував бурхливо

Москаля викликали на допит: він відреагував бурхливо
Джерело:  online.ua

Главі Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадію Москалю прийшла повістка від ГПУ, яка хоче допитати його у справі про підпал Будинку профспілок в Києві під час Євромайдану.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Прийшла (повістка - ONLINE.UA). Але яким я можу бути свідком? Я був з самого початку до самого кінця. Я можу сказати те, що бачили всі громадяни України. Мені сказали, що мене викликають по підпалу Будинку профспілок", - сказав Москаль.
"Це бездіяльність нашої влади, бо до сих пір не знайдений ніхто. Я очолював ТСК парламенту щодо подій на Майдані. Ми надали висновки, де чітко вказали, що Будинок профспілок підпалила "Альфа", збірна, з усіх регіонів України. Вказали конкретні прізвища, керівників. Як я можу бути свідок, коли я сам втік, щоб не згоріти в цьому Будинку профспілок?", - додав чиновник.
За його словами, він поїде на допит, як тільки йому дадуть "відмашку" зверху, оскільки без дозволу Кабміну він не може покинути своє робоче місце.
"Згідно із законодавством, голови ОДА зможуть покинути територію після письмового дозволу Кабміну і президента або АП. Мені дадуть команду - я поїду. Я людина абсолютно підневільна", - заявив Москаль.
Раніше генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що у справі про Майдан були допитані колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?