Вовко, друже: соцмережі посміялися над зустріччю Путіна і Ердогана
Категорія
Світ
Дата публікації

Вовко, друже: соцмережі посміялися над зустріччю Путіна і Ердогана

Вовко, друже: соцмережі посміялися над зустріччю Путіна і Ердогана
Джерело:  online.ua

У мережі резонансно відреагували на зустріч президента Росії Володимира Путіна і глави Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана після історії зі збитим в Туреччині російським Су-24.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.
Користувач Мысли Перзидента згадав історію з убитим екс-офіцером КДБ Олександром Литвиненком, який помер від отруєння радіоактивним полонієм, імовірно, доданим до його чаю за наказом російського уряду: "У ході переговорів Володимир Путін запропонував Ердогану попити чайку. Реджеп Тайіповіч раптово згадав Литвиненка і категорично відмовився".
Також в мережі згадали про нещодавню заяву президента Туреччини, який назвав Володимира Путіна своїм другом.



Крім іншого, деякі з користувачів мережі вважають, що якщо російський президент не дає "максимально жорсткої відповіді" за Су-24, то незабаром всі почнуть безкарно збивати літаки РФ.



Ковальчушок: "У спині вже діра".


игорь заявив, що очікує виступу путінських пропагандистів, щоб дізнатися, яке виправдання такої зустрічі вони придумають: "Тепер чекаємо Соловйова з Кисельовим, які нам пояснять, що ... взагалі х ** н знає, що вони нам зараз чесати будуть..." .
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі припустили, що в результаті зустрічі Ердогана з Путіним Туреччина може перестати засуджувати окупацію Криму та підтримувати кримських татар.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?