У Яценюка розповіли, чи піде він на допит в Генпрокуратуру
Категорія
Політика
Дата публікації

У Яценюка розповіли, чи піде він на допит в Генпрокуратуру

У Яценюка розповіли, чи піде він на допит в Генпрокуратуру
Джерело:  online.ua

Екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк

, якого разом з президентом України Петром Порошенком і секретарем РНБО Олександром Турчиновим 9 серпня викликали в Генпрокуратуру, має намір з'явитися на допит і дати всі необхідні свідчення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Яценюка Ольги Лаппо.


Відзначимо, Генпрокуратура викликала державних діячів в якості свідків подій на Майдані.


"Лідер «Народного фронту» був одним з лідерів Майдану, і він, безумовно, прийде до Генеральної прокуратури і відповість на всі питання для того, щоб допомогти слідству", - написала Лаппо.


"Залишається сподіватися, що Генеральна прокуратура зможе швидше доказово назвати прізвища замовників, організаторів і виконавців злочинів проти учасників революційних подій. Суспільство давно чекає цього. Тому обов'язок відповідальних політиків відновити силу права в нашій країні і допомогти правоохоронним органам повернути віру в справедливість покарання вбивць, які, на Майдані цілячись в наших патріотів, намагалися розстріляти нашу незалежність", - додала прес-секретар Яценюка.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Генпрокурор

Юрій Луценко розповідав, що Арсеній Яценюк, Олександр Турчинов та міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вже були допитані у справі про Майдан

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?