Суд прийняв гучне рішення щодо депутата-утікача Онищенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд прийняв гучне рішення щодо депутата-утікача Онищенка

Суд прийняв гучне рішення щодо депутата-утікача Онищенка
Джерело:  online.ua

У Солом'янському районному суді Києва прийняли рішення про дозвіл на затримання нардепа Олександра Онищенка, який раніше втік до Лондона.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.
"Солом'янський райсуд міста Києва задовольнив представлене вчора клопотання прокурорів САП про надання дозволу на затримання організатора схеми розкрадання газу нардепа Олександра Онищенка з метою його приводу до участі в розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - написав глава САП.
Холодницький вважає, що "пройде дуже мало часу, і Олександр Онищенко буде оголошений в розшук по всій території України, а також в міждержавний і міжнародний розшук".
"Після цього правоохоронні органи в країнах, які визнають юрисдикцію Інтерполу, будуть зобов'язані його затримати, після чого буде розпочато процес екстрадиції", - зазначив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, перед від'їздом до Лондона Онищенко написав заяву на відпустку з 25 липня по 5 вересня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?