Луценко заявив про нові гучні затримання і показав цікаве фото
Категорія
Події
Дата публікації

Луценко заявив про нові гучні затримання і показав цікаве фото

Луценко заявив про нові гучні затримання і показав цікаве фото
Джерело:  online.ua

Військова прокуратура спільно зі  Службою безпеки України  провели обшук і затримання колишнього першого заступника голови Державної податкової служби генерал полковника Андрія Головача, а також ще чотирьох колишніх чиновників податкових органів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Генпрокурора України Юрія Луценка.


Затримані підозрюються в незаконному відшкодуванні ПДВ підприємствам з ознаками фіктивності, які перебували під контролем злочинної групи біглого екс-президента України Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколи Азарова, екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименко на суму 3 млрд 166 млн 90 тис грн.


Примітно, що в ході обшуку у Головача знайшли бюст Віктора Януковича. "Бюст Януковича, на який, очевидно, на ніч молився гр. Головач, йому не допоміг. Суд погодив його арешт з можливістю застави 200 млн грн. Клопотання про арешт інших затриманих суд розгляне завтра", - написав Генпрокурор.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про затримання двох екс-чиновників Національного банку за участь у злочинній організації біглого екс-президента Віктора Януковича  і бізнесмена Сергія Курченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?