Ситуація в Криму: з'явилася нова тривожна інформація
Категорія
Політика
Дата публікації

Ситуація в Криму: з'явилася нова тривожна інформація

Ситуація в Криму: з'явилася нова тривожна інформація
Джерело:  online.ua

Український тележурналіст і письменник Андрій Цаплієнко розкрив нову тривожну інформацію щодо  ситуації в окупованому Росією Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.


Цаплієнко оприлюднив текст повідомлення, отриманого ним від знайомого мешканця Севастополя: "Не можу не поділитися з Вами. Мені дуже не подобаються події останніх днів. Не один день йдуть навчання бойових кораблів в центральній бухті міста. Стоять бойові катери. Цілий день літають то літаки, то вертольоти. Зараз син ходив в магазин, біля якого в березні 2014 го стояли "ввічливі зелені чоловічки" з автоматами. Каже, бачив там спецназівця в Балаклаві. Вчора співробітниця обмовилася, що чоловіка викликали по тривозі кудись на кордон Криму з Україною. А він нічого не пояснює - то чи перевірка боєготовності, то чи був інцидент. Втім, з часом правда все одно спливе".


Також він порівняв президента РФ Володимира Путіна з Адольфом Гітлером, і висловив побоювання, як би РФ несподівано не вчинила вторгнення в Україну, як раніше Німеччина вторглася до Польщі.


"Зараз Росія не готова до відкритого вторгнення, обнадіюють розвіддані. Але те ж саме доповідала польська розвідка якраз напередодні Гляйвіцького інциденту. І, судячи з того, що Великий Пу копіює управлінський стиль Адольфа Алоізича, нам потрібно просто бути напоготові. Щоб історія не повторилася ще раз", - написав журналіст.


Раніше в мережі з'явилася інформація про вбивство і пораненнях співробітників ФСБ в окупованому Криму.


Як повідомляв ONLINE.UA,  з'явився черговий відеодоказ стягування військової техніки Росії до Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?