Проблеми в Криму: з'явилися фото і нова версія
Категорія
Події
Дата публікації

Проблеми в Криму: з'явилися фото і нова версія

Проблеми в Криму: з'явилися фото і нова версія
Джерело:  online.ua

На  адмінкордоні з окупованим РФ Кримом  ускладнилася ситуація, працює тільки один контрольно-пропускний пункт "Чонгар", через що на кордоні утворилися величезні черги.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Державної прикордонної служби.


Відзначається, що на КПВВ "Чаплинка" зупинили пропуск о 16:00, через кілька годин окупанти частково відновили рух і пропускають тільки з України на територію півострова. Станом 19:00 в черзі на КПВВ «Чонгар» знаходилося близько 100 автомобілів, а в «Чаплинці» очікували 130 транспортних засобів.


Нардеп Антон Геращенко в ефірі  112.ua  висловив думку про те, що контрольно-пропускні пункти на кордоні з окупованим Кримом працюють нестабільно через те, що на півострові дезертирів ловлять зі зброєю, які можуть виїхати на територію материкової України. За його словами, окупаційна "влада" побоюється, що дезертири стануть джерелом інформації для української влади.


"На території тимчасово окупованого півострова Крим відбулася подія, а саме втік ряд солдатів з російської військової частини, разом зі зброєю, сталася перестрілка, і вони зараз відловлюють своїх дезертирів, оскільки вони переживають, що дезертири можуть потрапити на територію України і стати цінними джерелами інформації про ситуацію в Криму і про моральний дух російських військ, тому вони переживають, щоб ці хлопці не потрапили в Україну. і для цього перекривають в'їзди-виїзди до Криму", - заявив Геращенко.


Ресурс  QirimInfo  оприлюднив фото з єдиного пропускного пункту, що здійснює рух в обидві сторони, "Чонгар".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі  з'явилася нова тривожна інформація щодо ситуації в Криму.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?