Гучне затримання судді: нардеп дав прогноз про конфлікт у владі
Категорія
Політика
Дата публікації

Гучне затримання судді: нардеп дав прогноз про конфлікт у владі

Гучне затримання судді: нардеп дав прогноз про конфлікт у владі
Джерело:  online.ua

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко вважає, що НАБУ  затриманням судді Миколи Чауса  кинуло виклик корумпованій верхівці влади і тепер варто очікувати нових обшуків співробітників ГПУ в офісі Національного антикорупційного бюро.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лещенко.

"На хабарі 150 тисяч доларів силами НАБУ затриманий Чаус - ручний суддя Грановського. Того самого Грановського, який працює наглядачем у Кононенка і Порошенка за прокуратурою і судами, який знаходиться під охороною антитерористичного підрозділу СБУ "Альфа" і який, схоже, всерйоз готується до сходження на Олімп, для чого навіть отримав заочну освіту юриста в тернопільському вузі", - написав нардеп.

"Але повернемося до нової "великої риби" НАБУ - судді Чауса. Саме Чаус зняв з міжнародного розшуку Юру Єнакіївського, який проінвестував в це рішення багато валіз "зелені". Затримання Чауса - це рукавичка, яку НАБУ кидає в обличчя прогнилої корумпованої верхівки. Тому тримаємо кулаки - але і чекаємо, коли в НАБУ з новими обшуками нагряне Луценко", - додав він.

Нагадаємо, що 5 серпня  сопівробітники ГПУ нагрянули с обшуком у НАБУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?