Зустріч Путіна і Мей: з'явилися подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Зустріч Путіна і Мей: з'явилися подробиці

Зустріч Путіна і Мей: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей

планує зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним в рамках саміту G20 в Китаї у вересні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу прем'єра Великобританії.


"Вони (Тереза ​​Мей і Володимир Путін - Ред.) очікують зустрічі на саміті G20 в Китаї в наступному місяці", - сказано в повідомленні.


У той же час прес-служба Кремля повідомила, що 9 серпня "з ініціативи британської сторони відбулася телефонна розмова Володимира Путіна з прем'єр-міністром Великої Британії Терезою Мей".


"Під час обговорення актуальних питань російсько-британських відносин з обох сторін виражена незадоволеність нинішніми параметрами співробітництва як в політичній, так і в торгово-економічній сферах", - сказано в повідомленні.


Відзначається, що глави Росії і Великобританії запланували провести в найближчому майбутньому особисту зустріч.


Раніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей під час телефонної розмови запевнила президента Петра Порошенка в тому, що позиція Великобританії щодо санкцій щодо Росії незмінна: обмежувальні заходи проти Москви повинні застосовуватися до виконання Мінських угод в повному обсязі.


Як повідомляв ONLINE.UA,

прем'єр Великобританії Тереза ​​Мей висловила готовність використовувати ядерну зброю як страхітливу силу, що викликало обурення серед фанатів президента Росії Володимира Путіна

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?