Путінський пропагандист вирішив завести свою людину в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Путінський пропагандист вирішив завести свою людину в Києві

Путінський пропагандист вирішив завести свою людину в Києві
Джерело:  online.ua

Британський журналіст Грем Філліпс, який став російським пропагандистом на прокремлівських телеканалах "Russia Today" та "Звезда", розмістив на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте" оголошення про пошук "працівника" в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Грема Філіпса в соцмережі.
"Мені потрібна людина, в Києві, щоб зробити невелику роботу для мене, як журналіст. Це абсолютно не пов'язане з Донбасом, Кримом тощо. Просто перевірити адресу, хто перебуває там, робити фото та відео. Я (від імені когось) можу заплатити 1500 гривень. Напиши мені - спасибі!", - написав путінський пропагандист.
У коментарях до посту користувачі написали, що готові зробити роботу для Філліпса навіть безкоштовно.





Нагадаємо, що Грем Філіпс висвітлював події на Донбасі, називаючи ЗСУ "карателями" і прославляючи ДНР і ЛНР. Під час Євро-2016 він мало не отримав від українських уболівальників, до яких чіплявся з питаннями про їхнє ставлення до того, що "українська армія вбиває мирних жителів Донбасу".


Нещодавно

Грем Філліпс увірвався в приміщення берлінського видання Correctiv і влаштував там скандал.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?