Росію впіймали на цікавій тенденції щодо України: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Росію впіймали на цікавій тенденції щодо України: опубліковано відео

Росію впіймали на цікавій тенденції щодо України: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Gorky Look зауважив одну тенденцію Росії по відношенню до України: у медіапросторі роздуваються малозначні події, якщо вони зручні РФ, в той час як події дійсно важливі, але не цікаві росіянам, упускаються.
Про це він розповів у відеоблозі на ONLINE.UA.
За словами блогера, якщо громадянам якоїсь країни нічого згадати значимого з історії, то відбувається довільне масштабування історичних подій, коли кожна дрібниця роздувається буквально до подій галактичної війни.
"Суть в чому - береться досить-таки незначна подія, наприклад, якась битва біля двох водокачок, і порівнюється, наприклад, з битвою біля трьох водокачок. Але ніяк не з Грюнвальдом або якимись подіями, що змінили світ, долі цивілізації. Тут важко, в принципі, зловити опонента на брехні, тому що, дійсно, таке було. Інша справа, що рамку він розсовує абсолютно довільно", - підкреслив він.
"Якщо ви подивитеся уважно на те, що відбувається зараз в російській медійній сфері, ви побачите, що це продовжує працювати. Різні, прямо скажемо, незначні медійні події - хтось сказав, хтось помітив, хтось прибув - роздуваються до масштабів буквально доленосних. Ми знаємо, що ось такий собі Юнкер, глава Єврокомісії, щось сказав. А сказав він те, що Україні не світить місце в ЄС. Безумовно, це дуже важливо. Безумовно, Юнкер - це та людина, яка подібні питання вирішує. Але, подивіться самі, наскільки були непорівнянні практична значущість того, що цей Юнкер сказав, і медійна хвиля, піднята його словами. На другий день після цієї заяви Юнкер говорить щось протилежне, що вже не викликає ніякої медійної хвилі, оскільки це росіянам слухати нецікаво. Визнають анексію Криму якісь лялькові "держави": Лігурія, Венеція... Чому немає Парфянського царства там, Імперії ацтеків, я не знаю, Стародавнього Єгипту, Римського сенату? Кожна дрібниця роздувається до епохальних подій. Приїхали якісь хіппі-депутати з Франції, хтось діє, хтось колишній (до Криму, - ONLINE.UA), і, знову-таки, цим виттям зайнятий весь медійний простір", - розповів Горький Лук.
"Одна справа, коли це робиться для підтримки власних, так би мовити, пролів і рабів в стані якогось помірного оптимізму - мовляв, справа ще не скінчена, ще нічого не вирішено. І такі дрібні, абсолютно незначущі події, як хтось Трамп щось сказав...", - резюмував блогер.



Повний  текст блога читайте на ONLINE.UA: В России дело плохо, у них просто нет хороших новостей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?