Путін торгуватиме Кримом: знаменитий режисер висловився про Росію
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін торгуватиме Кримом: знаменитий режисер висловився про Росію

Путін торгуватиме Кримом: знаменитий режисер висловився про Росію
Джерело:  Лайм

Відомий режисер і сценарист Роман Балаян вважає, що президент Росії Володимир Путін буде торгувати Кримом, а Донбас насправді йому не потрібен.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Балаяна "Апострофу".
"Миром ми не повернемо його. Путін буде торгувати Кримом замість Донбасу і світ буде умовляти на це. На самому початку потрібно було щось продумувати, коли все це почалося. Але чомусь не посміли. Не знаю, але інтуїція мені каже, що скільки б політики не говорили, напевно, навряд чи. Донбас, може, і поверне, він весь його розбомбив, він йому не потрібен. Усе це йому потрібно, щоб Україна весь час здригалася", - сказав режисер.
За його словами, якби людей в Криму не залякували "зеленими чоловічками", підсумок референдуму, ймовірно, був би іншим.
"Я багато разів був в Криму. Звичайно, там близько половини населення, швидше за все, проголосували б за приєднання до Росії. Але справа в тому, яким шляхом це було зроблено? Зеленими чоловічками? Путін заперечував це, поки в світ не потрапило відео з цими людьми. Якби це був мирний референдум, може, по-іншому було б якось", - зазначив Балаян.
Він також підкреслив, що українська влада нічого не зробила для того, щоб повернути Крим.
"Та й ми, хіба хтось робив що-небудь, щоб Крим був наш? Теж нічого. Це питання, в яких я недосвідчений, міркую, як гуманітарій, можу помилятися. Але мені здається, що Крим вже не повернути", - резюмував режисер.
Раніше політолог і соціолог, президент російського дослідницького центру "Політична аналітика"Михайло Тульський в інтерв'ю ONLINE.UA заявив, що Путін не планував захоплювати Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?