Російський військовий на Донбасі вилаяв Путіна: розвідка розкрила кумедний епізод
Категорія
Події
Дата публікації

Російський військовий на Донбасі вилаяв Путіна: розвідка розкрила кумедний епізод

Російський військовий на Донбасі вилаяв Путіна: розвідка розкрила кумедний епізод
Джерело:  online.ua

Українська розвідка дізналася, що російський полковник був відсторонений від посади командира 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) через те, що заспівав своїм керівникам скандальну пісню харківських ультрас про президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ГУ розвідки Міноборони України в Facebook.
"Йде прихована ротація військовослужбовців ЗС РФ у військових частинах і з'єднаннях 1 АК (Донецьк) і 2 АК (Луганськ) ВС РФ, які раніше прибули на територію України для виконання злочинних наказів вищого військово-політичного керівництва Росії", - йдеться в повідомленні.
"За результатами перевірки комісією 1 АК за нездатність забезпечити належний рівень бойової підготовки і морально-психологічного стану особового складу знятий з посади командир 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) полковник ЗС РФ Бондарєв Дмитро Євгенович (за документами прикриття - Коваленко Євген Дмитрович), який до прибуття на територію України обіймав посаду командира 51 парашутно-десантного полку повітряної дивізії (Тула) повітряно-десантних військ ЗС РФ. На прийняття рішення командувачем Південного військового округу ЗС РФ про позапланову ротацію полковника Бондарева Д.Є. особливо вплинуло те, що на зауваження членів комісії він нецензурно вилаяв керівництво ЗС РФ і, заспівавши відому пісню харківських ультрас, запропонував керівництву Росії "...самим піти повоювати з братами-слов'янами на сході України", - додали в розвідці.
Нагадаємо, що розвідка показала фото і оприлюднила особисті дані Бондарєва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?