Війна на Донбасі: стало відомо про великі втрати бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: стало відомо про великі втрати бойовиків

Війна на Донбасі: стало відомо про великі втрати бойовиків
Джерело:  online.ua

За минулу добу на Донбасі зафіксовано загибель п'яти бойовиків, ще семеро отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Головного управління розвідки Міністерства оборони України в Facebook.
"Протягом доби втрати противника склали п'ять загиблих і сім поранених зі складу "сотої окремої мотострілкової бригади" з місцем дислокації в Донецьку, "3-ї окремої мотострілкової бригади" з місцем дислокації в Горлівці і "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" з місцем дислокації в Новоазовську, "першого армійського корпусу", а також "четвертої окремої мотострілкової бригади" з місцем дислокації в Алчевську, "другого армійського корпусу", - сказано в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, за добу 8-9 серпня в зоні АТО на Донбасі в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, п'ятеро отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?