У Росії зробили гучну заяву про ядерну зброю в Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії зробили гучну заяву про ядерну зброю в Криму

У Росії зробили гучну заяву про ядерну зброю в Криму
Джерело:  Крим.Реалії

Російський військовий оглядач Павло Фельгенгауер заявив, що Росія вже завезла в окупований Крим ядерну зброю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Крым.Реалии.
«Є кораблі, є носії, але там (в Криму - ред.), в принципі, вже повинні з'явитися «Іскандери» різного типу, бомбардувальники Ту-22М3. Недалеко від бази повинні бути об'єкти для зберігання ядерних боєголовок різного типу. Для того, щоб їх пристебнути до носія в разі потреби. Це ніхто в Москві і не заперечує», - сказав Фельгенгауер.
За його словами, в Кремлі офіційно не підтверджують наявність ядерної зброї на території анексованого півострова, але при цьому Крим вважають російським і заявляють, що мають право розміщувати на своїй території ядерну зброю «де захочуть».
«Я думаю, що вона (ядерна зброя - ред.) там точно є. Є політика не заперечувати і не підтверджувати. Чи є ядерна зброя в Калінінградській області? Знову ж зрозуміло, що із загальних військових міркувань точно є, але офіційно це не підтверджують. А для Росії зараз формально і по суті для військового начальства немає різниці між Кримом і Калінінградом», - зазначив експерт.
Раніше відомий режисер і сценарист Роман Балаян заявив, що президент Росії Володимир Путін буде торгувати Кримом, а Донбас насправді йому не потрібен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?