У Росії напали на відомого опозиціонера: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії напали на відомого опозиціонера: з'явилося відео

У Росії напали на відомого опозиціонера: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Ставрополі в Росії напали на голову опозиційної російської партії ПАРНАС Михайла Касьянова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Дождь».
Напад стався перед зустріччю з жителями краю, заявив кандидат в російську Держдуму від ПАРНАС Андрій Зубов, який прилетів до місто разом із Касьяновим.
Інцидент стався перед готелем «Континент». У будівлі перебувало близько 30 осіб.
«З Москви доставили цілу групу людей. Ми особисто вже знаємо в обличчя тих людей, яких возять з міста в місто, які влаштовують дебоші. Коли ми під'їхали, там було чоловік 25-30, вже підготовлених для скандалу», - розповів Зубов.
«І коли ми йшли від машини до входу в готель кричали там. Природно, давали квиток до, не пам'ятаю, Брюсселя чи Вашингтона. Говорили, їдьте. І стали бити Михайла Михайловича. Кілька разів його намагалися вдарити і навіть ударили, порвали сорочку, ногами і руками, хоча охорона якось намагалася стримати все це», - продовжив Зубов.
«Проте ми пройшли в зал, і ось вони намагаються прорватися в зал. Всього два поліцейських, які охороняють все це, вони маленького зросту і, природно, нічого зробити не можуть з цією групою козаків і НОДівців (членів Російського "Національно-визвольного руху" - Ред.)», - розповів Зубов.
У той же час керівник Центрального штабу НСД, депутат Держдуми Євген Федоров в розмові з «Дождем» не підтвердив інформацію про членів НСД серед нападників.


Як повідомляв ONLINE.UA, навесні в Росії телеканал НТВ показав фільм про російську позасистемну опозицію, в якому містяться нібито постільні сцени з лідером партії "ПАРНАС" Михайлом Касьяновим і його колегою Наталією Пелевіною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?