Українцям розповіли, як краще ставитися до Трампа: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Українцям розповіли, як краще ставитися до Трампа: опубліковано відео

Українцям розповіли, як краще ставитися до Трампа: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Відомий український блогер Горький Лук підказав українцям, як варто ставитися до скандальних заяв кандидата в президенты США від Республіканської партії Дональда Трампа.
Про це він розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
Як відомо, мільярдер Дональд Трамп заявив, що в разі своєї перемоги на виборах готовий розглянути питання про визнання Криму російською територією. Він також попередив про можливий початок Третьої світової війни в разі, якщо американці спробують силою допомогти повернути Україні окупований Росією півострів.
"Одна справа, коли це робиться для підтримки власних, так би мовити, пролів і рабів в стані якогось помірного оптимізму - мовляв, справа ще не скінчена, ще нічого не вирішено. І такі дрібні, абсолютно незначущі події, як хтось Трамп щось сказав... Поки що Трамп - не президент, більш того, ми знаємо прекрасно, чого варті передвиборні обіцянки", - сказав Горький Лук.
За його словами, варто пам'ятати, що Трамп - популіст і не сприймати всі його заяви серйозно.
"Я ось останніми днями тільки й чую про те, що Трамп сказав щось таке, від чого треба негайно бігти в господарські товари за милом і мотузкою. Обама, пам'ятається, теж обіцяв реформу системи охорони здоров'я. Можна подивитися, до речі, що вийшло. І при цьому ми знаємо, що Обама - не такий балабол і популіст, як той же Трамп. Як-то кажуть, собака гавкає - вітер носить", - зазначив блогер.



Повний  текст блога читайте на ONLINE.UA: Верный признак того, что в России дело плохо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?