У мережі вирішили, що Ердоган принизив Путіна: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі вирішили, що Ердоган принизив Путіна: з'явилося відео

У мережі вирішили, що Ердоган принизив Путіна: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган запізнився на зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним, змусивши останнього помітно понервувати перед телекамерами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі marc dean.
«Ердоган змусив Путіна переступати з ноги на ногу і колупати в носі перед сотнею телекамер, в очікуванні зустрічі з ним», - сказано в описі до відео.
«Ти диви, навіть сісти не ризикнув. Стоячи чекав. Як холоп чекає пана», «схоже, що Ердогашка - єдиний, хто зрозумів, якою мовою потрібно говорити з х ... лом». «Ердоган перший громадянин Туреччини, який зловив рідкісного покемона», - пишуть у коментарях до відео.
Як відомо, 9 серпня в Санкт-Петербурзі після тривалої "холодної" війни між Росією і Туреччиною президенти Володимир Путін і Реджеп Ердоган вперше зустрілися.


Як повідомляв ONLINE.UA, в рамках зустрічі з Володимиром Путіним 9 серпня Реджеп Тайіп Ердоган підтвердив, що всі основні питання, пов'язані з "Турецьким потоком", вже оформлені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?