В українській армії розкрили суть провокації путінської спецслужби
Категорія
Політика
Дата публікації

В українській армії розкрили суть провокації путінської спецслужби

В українській армії розкрили суть провокації путінської спецслужби

Звинувачення підконтрольної президенту РФ Володимиру Путіну Федеральної служби безпеки Росії, яка заявила про підготовку терактів в Криму українськими диверсантами, є провокацією.
Про це заявив спікер Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Радіо Свобода".
"Ці події почали розвиватися з ранку 7 серпня, і буквально відразу в соцмережах на території окупованого Криму з'явилися повідомлення, що нібито з української сторони якісь диверсійно-розвідувальні групи проникли на територію окупованого Криму і виконували якісь завдання. Ми відразу відреагували на це, повідомивши, що Збройні сили України перебувають у певних районах, на певних опорних пунктах і виконують завдання в плановому порядку, і будь-які заяви такого змісту є провокаційними", - сказав Селезньов.
"Чотири дні ФСБ вичікувала, зараз з'явилася інформація, яка курсувала в соцмережах. Але буквально вчора представник ГУР Міноборони України Володимир Скібіцький зробив заяву, що на території окупованого Криму ФСБ проводить навчання з антитерору. Тому цілком можливо, це повідомлення лягає в інформаційну складову проведення цих навчань", - додав він.
Раніше сьогодні ФСБ заявила про те, що Україна намагалася прорватися до Криму, звинуватила українських військових у вбивстві співробітника ФСБ і російського військового.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'являється все більше доказів, на яких зафіксовано стягування Росією військових сил в Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?