Українка Світоліна про виступ на Олімпіаді: це особливе почуття - опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка Світоліна про виступ на Олімпіаді: це особливе почуття - опубліковано відео

Українка Світоліна про виступ на Олімпіаді: це особливе почуття - опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла, як їй вдалося перемогти першу ракетку світу американку Серену Вільямс у матчі третього кола олімпійського турніру в Ріо.
"Я справді не думала, що перемогла з рахунком 40-30, на матчболі, що я завершила вже матч на свою користь. Я ще довго не могла повірити, матч завершився моєю перемогою. У кінці матчу я намагалася бути сфокусованою. Я бачила, що моїй суперниці важко, у неї не йшла гра, і я бачила, що якщо я атакуватиму, тиснутиму ще більше, я зможу перемогти. Це було ключем до моєї перемоги", - пояснила Світоліна.


Еліна зізналася, що грати проти Серени було мрією її дитинства.
"З дитинства зіграти з Сереною було моєю мрією. Але не думаю, що я коли-небудь мріяла її обіграти. Я думаю, що зараз я насолоджуватимусь цим моментом, особливо тут, на Олімпіаді. Я завжди мріяла взяти участь в Олімпійських іграх. Це просто нереальне почуття, адже я я не очікувала цього, навіть в той момент, коли я була в кроці від перемоги. Я думаю, що це дуже допомогло мені добре подумати, не очікувати помилок від суперниці, а просто боротися і не втрачати концентрацію", - зазначила українка.
Світоліна підкреслила, що Олімпіада - головна подія в її кар'єрі.
"Грати на Олімпіаді для мене дуже особливе почуття. Тому що Олімпіада - це головна подія для мене. Це те, що не передати словами. Виграти золоту медаль тут, якщо мені це вдасться - стане по-справжньому неймовірним для мене!", - підсумувала Світоліна.


Нагадаємо, в чвертьфіналі олімпійського турніру Світоліна зіграє з чешкою ​​Петрою Квітовою на центральному корті. Матч розпочнеться в ніч на четвер. ONLINE.UA проведе онлайн-трансляцію з Ріо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?