Звинувачення Росії щодо Криму: в мережі згадали про Гітлера
Категорія
Політика
Дата публікації

Звинувачення Росії щодо Криму: в мережі згадали про Гітлера

Звинувачення Росії щодо Криму: в мережі згадали про Гітлера

Відомому блогеру Ярославу Матюшина заяви ФСБ Росії про нібито проникнення українських диверсантів в анексований Крим нагадали схожі звинувачення гітлерівської Німеччини перед нападом на Польщу і початком Другої світової війни.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.
"Здавалося б, який зв'язок між польською радіостанцією і "українською ДРГ" в Криму?", - написав він.
Блогер розповів, у чому полягає головна відмінність між Гітлером і Путіним.
"Вусатенький спочатку анексував Судети. Риторика: "Там живуть німці, що говорять з нами однією мовою". Через рік він замутив косплей з перевдяганням в Гляйвіці. Потім закрутилося. Як під копірку, бл *. Але є і відмінності. Вусатенький був з яйцями . Не боявся сказати: "Так, це ми. І шо, ви маєте щось пред'явити? "Ботокс же, в силу кдбшного нишком, всю дорогу іхтамнєтствує. Такий, знаєте, унтернасильник: даму повалив, ширінку розстебнув, але не встає. Невдача. Нісцать, співвітчизники. Україна вигребе. Без варіантів", - додав Матюшин.
Нагадаємо, в 1938 році пронацистська Судетська німецька партія спровокувала великі заворушення в прикордонних областях Чехословаччини, звернувшись до керівництва Німеччини з проханням про допомогу. Скориставшись чисельною і військовою перевагою, Німеччина анексувала Судети.
31 серпня 1939 німецькі СС напали на радіостанцію в прикордонному німецькому містечку Глейвіц під виглядом польських військовослужбовців. В ефір було передано звернення польською мовою, на місці залишені тіла убитих в'язнів у польській уніформі. Тієї ж ночі німецькі новинні служби заявили, що польська армія здійснила нічим не спровокований напад на Третій рейх. Як відомо, після цього 1 вересня 1939 року почалася окупація Польщі і Друга світова війна.
Раніше повідомлялося, що в Службі безпеки України спростували заяву Федеральної служби безпеки Росії про нібито проникнення українських диверсантів в анексований Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?