Путін зробив гучну заяву про "українських диверсантів" у Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зробив гучну заяву про "українських диверсантів" у Криму

Путін зробив гучну заяву про "українських диверсантів" у Криму

Президент Росії Володимир Путін назвав нібито спроби "українських диверсантів" здійснити теракти в окупованому Криму «дурною і безглуздою акцією» і пообіцяв, що вони не залишаться без уваги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
«З російського боку є втрати, вбиті двоє військовослужбовців. Ми безумовно повз таких речей проходити не будемо. Хотів би звернутися до наших американських і європейських партнерів. Думаю, для всіх очевидно, що сьогоднішня київська влада не шукає способи вирішення проблем на переговорах, а переходить до терору. Це дуже тривожна річ», - сказав Путін.
Президент Росії також заявив про безглуздість зустрічі в нормандському форматі на тлі нібито затримання диверсантів в окупованому Криму.
Нагадаємо, в Службі безпеки України спростували заяву Федеральної служби безпеки Росії про нібито проникнення українських диверсантів в анексований Крим.
Раніше повідомлялося, що в мережі заяви ФСБ Росії про нібито проникнення українських диверсантів в анексований Крим порівняли зі звинуваченнями гітлерівської Німеччини перед нападом на Польщу і початком Другої світової війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?