ЗМІ дізналися про українського "диверсанта", затриманого в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ дізналися про українського "диверсанта", затриманого в Криму

ЗМІ дізналися про українського "диверсанта", затриманого в Криму
Джерело:  Вести.ru

Федеральна служба безпеки Росії заявила, що в окупованому Криму нібито затриманий житель Запорізької області Євген Панов, якого звинувачують у підготовці теракту на півострові.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Вести.
Як з'ясували журналісти, мова йде про жителя Енергодара Євгена Панова, який відомий в місті як активіст і учасник АТО. Його друзі сказали, що з ним вже три дні не було зв'язку.
"На жаль, інформація підтвердилася, що його заарештували. Але ніхто про це у нас не знав - ні його мати, ні його дружина. Ще тиждень тому він був на роботі. Для нас таємниця, як він там опинився, що за група людей, яка мета - ставимо один одному питання", - сказав заступник глави ветеранської організації Енергодара Ярослав Деркач.
Він додав, що за останньою інформацією, Панов міг перебувати в лікарні в Запоріжжі, оскільки планував лягати в військовий госпіталь.
"Женя - один із засновників громадської організації, яка об'єднує місцевих учасників АТО і волонтерів. Він служив у запорізькому 37-му батальйоні, справді в розвідці, але звичайним рядовим. Він ніякий не суперспецназівець, звичайний доброволець, як і ми всі. Звільнився в серпні 2015 року. На атомній станції працював водієм автобуса, не так давно став членом виконкому", - розповів Деркач.
Друзі Панова розповідають, що він, щоб піти добровольцем в АТО, хитрістю зняв з себе "бронь", яка йому належала як працівникові АЕС. Повідомляється, що після повернення з АТО Панов увійшов до складу "Самооборони Енергодара".
Нагадаємо, Федеральна служба безпеки Росії заявила про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України.
У Службі безпеки України заяву ФСБ РФ спростували.
Однак президент Росії Володимир Путін назвав нібито спроби "українських диверсантів" здійснити теракти в окупованому Криму "дурною і безглуздою акцією" і пообіцяв, що вони не залишаться без уваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?