З'явилося відео гучного випаду Путіна на адресу України
Категорія
Світ
Дата публікації

З'явилося відео гучного випаду Путіна на адресу України

З'явилося відео гучного випаду Путіна на адресу України
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео  заяви президента Росії Володимира Путіна, який пообіцяв, що нібито підготовка Україною в окупованому Криму терактів не залишиться без уваги.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Кремлівського пулу Дмитра Смирнова.
"З російського боку є втрати, вбиті двоє військовослужбовців. Ми безумовно повз такі речі проходити не будемо. Хотів би звернутися до наших американських і європейських партнерів. Думаю, для всіх очевидно, що сьогоднішня київська влада не шукає способи вирішення проблем на переговорах, а переходить до терору. Це дуже тривожна річ", - сказав Путін.


Нагадаємо,  в Службі безпеки України спростували заяву Федеральної служби безпеки Росії про нібито проникнення українських диверсантів в анексований Крим.
Також повідомлялося, що  віце-спікер окупаційної Державної ради Криму Ремзі Ільясов, посилаючись на резолюцію ООН, заявив, що нібито поява "українських диверсантів" на території анексованого півострова варто розцінювати як негласне оголошення війни.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA найближчим часом.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?