Конфлікт навколо Криму: путінська спецслужба показала відео з бомбами
Категорія
Політика
Дата публікації

Конфлікт навколо Криму: путінська спецслужба показала відео з бомбами

Конфлікт навколо Криму: путінська спецслужба показала відео з бомбами
Джерело:  online.ua

Федеральна служба безпеки Росії, підконтрольна  президенту РФ Володимиру Путіну, показала нібито "українські" бомби еквівалентом в 40 кг тротилу, вилучені у "диверсантів" у окупованому Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.
"У районі міста Армянськ була ліквідована ціла агентурна мережа, в яку входили і росіяни. ФСБ знайшла 20 саморобних вибухових пристроїв, сумарною потужністю понад 40 кг в тротиловому еквіваленті", - йдеться в сюжеті російського телеканалу.
Повідомляється, що також були вилучені боєприпаси, міни, гранати і спецзброя.


Видання РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що в окупованому Криму було затримано 7 осіб у "справі про підготовку диверсії".
"Семеро людей затримані, в тому числі координатори з Криму - місцева агентура", - заявив співрозмовник агентства.
Нагадаємо,  в Службі безпеки України спростували заяву Федеральної служби безпеки Росії про нібито проникнення українських диверсантів в анексований Крим.
Однак президент Росії  Володимир Путін назвав нібито спроби "українських диверсантів" здійснити теракти в окупованому Криму "дурною і безглуздою акцією" і пообіцяв, що вони не залишаться без уваги.
Також повідомлялося, що  віце-спікер окупаційноъ Державної ради Криму Ремзі Ільясов, посилаючись на резолюцію ООН, заявив, що нібито появу "українських диверсантів" на території анексованого півострова варто розцінювати як негласне оголошення війни.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA найближчим часом.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?