Арешт Єфремова: суд ухвалив важливе рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Арешт Єфремова: суд ухвалив важливе рішення

Арешт Єфремова: суд ухвалив важливе рішення

Апеляційний суд Києва залишив під вартою  екс-главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, затриманого за підозрою в сепаратизмі й причетності до створення так званої ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
"Скаргу залишити без задоволення", - оголосив рішення суддя Віктор Глиняний, додавши, що воно не підлягає оскарженню.
При розгляді справи Єфремов заявляв, що генпрокурор Юрій Луценко тисне на Апеляційний суд.
"Коли генпрокурор говорить, що він мене ненавидить, я розумію, як будуть діяти його підлеглі... І коли прес-конференція проходить за дві години до суду - це тиск на суд", - сказав обвинувачений.
Екс-глава фракції Партія регіонів також заявив, що не знайомий з екс-ватажком так званої ЛНР Валерієм Болотовим.
"Мене звинувачують в організації референдуму в Луганській області.. Що я це все зробив, використовуючи народних депутатів, хоча кого саме невідомо. Насправді, я намагався врегулювати ситуацію з представниками нинішньої влади.... І (кажуть - ред), що я знайомий з Болотовим, і в результаті нашого знайомства я все це організував. Шановний суд, я не знайомий з Болотовим, я ніколи з ним не зустрічався", - зазначив Єфремов.


Нагадаємо, 1 серпня  суд обрав Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання в СІЗО строком на 2 місяці. Сам Єфремов на суді відмовився визнати свою провину і заявив, що в матеріалах справи немає доказів його зазіхань на територіальну цілісність України.


Раніше  в інтерв'ю ONLINE.UA колишній депутат-регіонал Володимир Ландик заявив, що Єфремов брав активну участь у здачі Луганська сепаратистам.
Пізніше  Ландик додав, що генпрокурор Юрій Луценко після інтерв'ю ONLINE.UA і зустрічі з ним серйозно взявся за справу Єфремова.


Більше читайте на ONLINE.UA:  При Ефремове и Королевской шахты на Луганщине просто резали на металл — пострадавший о схемах

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?