У Росії нагадали, як спецслужби Путіна вже брехали про "українських терористів"
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії нагадали, як спецслужби Путіна вже брехали про "українських терористів"

У Росії нагадали, як спецслужби Путіна вже брехали про "українських терористів"

Російський опозиціонер Олексій Навальний в зв'язку з  заявою ФСБ РФ про "українських диверсантів" в окупованому Криму, нагадав, як спецслужби, підконтрольні президенту Росії Володимир Путіну, в 2014 році брехали про громадян України, які нібито готували теракти на території РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook опозиціонера.
"До теми дня. Про пильне ФСБ, яка затримала українських терористів. У квітні 2014 року вже затримували. 25 бандерівців готували теракти в семи регіонах:
"За даними спецслужб, теракти готувалися в період з 14 по 16 березня в семи регіонах - Ростовської, Волгоградської, Тверської, Орловської, Бєлгородської областях і в республіках Калмикія і Татарстан. Всі затримані, 25 осіб, серед яких троє активістів «Правого сектора», вже підтвердили отримання інструкцій від представників СБУ".
Мільйон репортажів на телебаченні, на ток-шоу клоуни глотки надривають. А потім терористи кудись пропали. Тихо, ні суду, ні слідства", - написав Навальний.
Він нагадав, що все закінчилося тим, що затриманих відпустили.
"З'ясувалося, що все це брехня від першого до останнього слова, а "терористами" назвали якихось невдах гастарбайтерів. Всіх відпустили", - додав опозиціонер.
Нагадаємо, президент Росії  Володимир Путін назвав нібито спроби "українських диверсантів" здійснити теракти в окупованому Криму "дурною і безглуздою акцією" і пообіцяв, що вони не залишаться без уваги.
Пізніше президент України  Петро Порошенко відповів на звинувачення президента Росії Володимира Путіна, назвавши їх безглуздими і цинічними.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?