"Ліберальні" росЗМІ спіймали на путінській риториці про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ліберальні" росЗМІ спіймали на путінській риториці про Україну

"Ліберальні" росЗМІ спіймали на путінській риториці про Україну

Російське видання "Медуза", яке вважалося ліберальним, спіймали на повторенні риторики президента Росії  Володимира Путіна, який звинуватив українців у підготовці терактів на території окупованого Криму.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера Антона Ходзи.
"А це, синку, псевдоліберальні російські ЗМІ. Вони в заголовку подають інформацію про нібито зіткнення між нашими і російськими військовими як факт. Сутички були, кажуть псевдоліберальні ЗМІ. І ось подробиці", - написав він.




Ходза вважає дивним, що ніхто не помітив на адмінкордоні з окупованим Кримом українських "диверсантів".
"Те, що це може бути бухим базіканням російських гейдріхів, вони навіть не розглядають. Сотні машин стояли на в'їзд, чекали коли відкриють пункти перетину адмікордону з Кримом, а виявляється в цей час повз йшла українська стелс-піхота, яку ніхто не помітив", - зазначив блогер.
Нагадаємо, президент України  Петро Порошенко відповів на звинувачення президента Росії Володимира Путіна, назвавши їх безглуздими і цинічними.
Також повідомлялося, що російський опозиціонер  Олексій Навальний в зв'язку з заявою ФСБ РФ про "українських диверсантів" в окупованому Криму, нагадав, як спецслужби, підконтрольні Путіну, в 2014 році брехали про громадян України, які нібито готували теракти на території РФ.

Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?