США у відповідь на "диверсантів" нагадали, що Крим - це Україна
Категорія
Політика
Дата публікації

США у відповідь на "диверсантів" нагадали, що Крим - це Україна

США у відповідь на "диверсантів" нагадали, що Крим - це Україна

У Держдепартаменті США відмовилися давати коментар з приводу  затримання російськими спецслужбами «українських диверсантів» в окупованому Криму, нагадавши, що Росія анексувала український півострів і продовжує агресію на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
«Ми бачили ці повідомлення. Ми радимо звертатися за подальшою інформацією до уряду України», - заявила представник Держдепу США Елізабет Трюдо.
Вона підкреслила, що Держдеп безпосередньо контактує з Україною з цього питання. Трюдо також зазначила, що відомство не бажає, щоб його «відволікали від реальної проблеми - а саме від російської окупації і спроби анексії Криму та триваючої агресії на сході України».
Нагадаємо, ФСБ Росії 10 серпня заявила, що запобігла двом спробам прориву в Крим "української розвідки", метою якої, за версією спецслужби, було вчинення терактів.
Після цього президент РФ  Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну  і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі «на полях» G20 безглуздо.
У відповідь президент України  Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?