У Луценка стався казус з Плотницьким і телефоном
Категорія
Політика
Дата публікації

У Луценка стався казус з Плотницьким і телефоном

У Луценка стався казус з Плотницьким і телефоном

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що  у екс-начальника податкової міліції України Андрія Головача був знайдений номер телефону ватажка бойовиків ЛНР Ігоря Плотницького, однак виявилося, що цей номер належить однофамільцю сепаратиста Борису Плотницькому, який працював головою господарського суду Донецької області.
Про це повідомляє ONLINE.UA на Facebook-спільнота Євромайдан.
"Наш Генпрокурор Луценко виклав фото з номером телефону Плотницького і заявив, що це ватажок ЛНР, а насправді це номер телефону судді Бориса Плотницького і кожен це може перевірити через пошук в месенджерах", - йдеться в повідомленні.


Колишній заступник глави адміністрації президента за Віктора Януковича Андрій Портнов також вказав Луценко на його помилку:
"Як би це м'якше сказати. Заарештований колишній начальник податкової міліції України Андрій Головач сьогодні був публічно звинувачений Генеральною прокуратурою України у зв'язках з сепаратистами. На підтвердження чиновниками був продемонстрований екран його телефону з прізвищем "Плотницький". Я не знаю, чи винен чоловік в тому , в чому його підозрюють, але показаний ГПУ номер телефону належить Борису Плотніцькому, який працював головою господарського суду Донецької області, а за нової влади главою Львівської апеляції. Думаю, йому не важко було зателефонувати або подивитися азимути і біллінгові дані".
У свою чергу Юрій Луценко визнав, що помилився, звинувативши Головача в зв'язках з сепаратистами:
"Визнаю. Номер Плотницького в телефоні затриманого податківця - не номер терориста Плотницького, а його однофамільця".
Раніше повідомлялося, що  в офіційній пресі було оприлюднено повістку для ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького про явку 31 серпня на засідання Подільського районного суду Києва.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?