РосЗМІ вже видали відео з "українським диверсантом" в Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

РосЗМІ вже видали відео з "українським диверсантом" в Криму

РосЗМІ вже видали відео з "українським диверсантом" в Криму
Джерело:  online.ua

Російські ЗМІ опублікували відео з  затриманим в окупованому Криму "українським диверсантом" Євгеном Пановим, який нібито дав свідчення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео головного російського пропагандистського телеканалу Росія 1.
У сюжеті телеканалу говориться, що затриманий Євген Панов, колишній боєць АТО, зізнався в спробі організації терактів в окупованому Криму. Російські пропагандисти називають його співробітником Головного управління розвідки України.
"Зі свідчень зізналися ясно, що метою цих атак була інфраструктура і системи життєзабезпечення півострова", - кажуть російські журналісти.
У сюжеті також говориться, що спроби прориву "українських диверсантів" прикривалися масованим обстрілом з боку України і бронетехнікою.
Нагадаємо, раніше президент РФ  Володимир Путін заявив, що українська влада "перейшла до практики терору".


Раніше повідомлялося, що  Україна розглядає питання скликання Ради безпеки ООН після гучних заяв Путіна  про "українських диверсантів" в окупованому Криму.
Більше про те,  як брешуть російські ЗМІ і в чому особливість кремлівської брехні читайте тут.
Аналіз того, що означають звинувачення Росії на адресу України, читайте на ONLINE.UA найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?