Український гімнаст на Олімпіаді відфутболив російських пропагандистів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український гімнаст на Олімпіаді відфутболив російських пропагандистів

Український гімнаст на Олімпіаді відфутболив російських пропагандистів
Джерело:  Спорт-Експрес

Український гімнаст Олег Верняєв, який приніс Україні друге "срібло" на XXXI Олімпійських іграх, відмовився спілкуватися з російськими пропагандистськими ЗМІ в мікст-зоні після фіналу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Спорт-Експрес.
Кореспондент російського телебачення гукнув Верняєва після фіналу. Однак коли українець підійшов і побачив мікрофон з написом "Росія", одразу ж демонстративно розвернувся і пішов в роздягальню, не сказавши ні слова.
Дивіться р озклад змагань Олімпіади-2016 11 серпня на ONLINE.UA.
Нагадаємо, попереду у Верняєва боротьба за медалі в опорному стрибку, а також вправах на коні, поперечині і брусах.
Нагадаємо, раніше українські спортсмени стали учасниками скандалу, давши коментарі в ефірі російського телеканалу. Пізніше спортсмени пояснили, що їх слова російські пропагандисти перекрутили.
Після цього міністр молоді та спорту України  Ігор Жданов заявив, що потрібно забути коментарі українських спортсменів на захист росіян, оскільки необхідно спрямувати всі зусилля на виступи українців на Олімпіаді-2016 в Ріо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?