Стало відомо, навіщо Путін сіє паніку в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, навіщо Путін сіє паніку в Україні

Стало відомо, навіщо Путін сіє паніку в Україні
Джерело:  online.ua

Політичний експерт Євген Магда вважає, що історія з "українськими диверсантами" в окупованому Криму та заява президента РФ Володимира Путіна про марність переговорів в форматі Нормандської четвірки свідчать про те, що Росія прагне залякати Україну військовими приготуваннями.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"Євген Марчук (екс-глава СБУ - ред.) прозорливо попереджав, що Росія спробує зіпсувати святкування ювілею української Незалежності, однак мало хто очікував, що буде розіграна "кримська карта". Але заява Путіна про марність озвучених Лавровим переговорів в форматі Нормандської четвірки свідчить, що ситуацію на Донбасі в Москві прагнуть вирішити прискореним шляхом, причому за власним сценарієм. Однак для цього необхідна довіра Заходу до російських ініціатив, яка відсутня. Тому Росія прагне залякати Україну військовими приготуваннями", - зазначив експерт.
Магда нагадав, що Росія веде проти України гібридну війну, намагаючись посіяти паніку серед українців.
"Корисно нагадати, що між Росією і Україною триває гібридне протистояння, мета якого для Кремля - ​​не захопити територію, а посіяти паніку, встановити контроль над настроями громадян нашої країни. Загострення ситуації, за задумом росіян, має відбитися на українському суспільстві, змусити його панікувати і вимагати від політичного керівництва країни миру за всяку ціну. Стає зрозумілою і роль біснування критиків влади", - пише він.
Нагадаємо, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибелі в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Більше читайте в статті Євгена Магди на ONLINE.UA: Крымское обострение: что задумал Путин

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?