Загострення в Криму: у Луценка жорстко висміяли "диванних експертів"
Категорія
Політика
Дата публікації

Загострення в Криму: у Луценка жорстко висміяли "диванних експертів"

Загострення в Криму: у Луценка жорстко висміяли "диванних експертів"

Багатьом «диванним експертам» в соціальних мережах, які розмірковують про можливість початку масштабної війни з Росією після загострення в Криму, варто задуматися про свої дії на цей випадок, а не давати поради щодо стратегії дій армії і влади.
Таку думку висловила прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її Facebook.
«У Facebook посилилася активізація роздумів на тему: а якщо завтра війна? «Диванні експерти» навперебій малюють стратегію дій влади, армії, Генштабу, всіх, крім власне себе, письменників», - саркастично зауважила вона.
При цьому Сарган поставила таким «експертам» ряд зустрічних питань.
«Питання: ви знаєте, де найближчий мобілізаційний пункт? Ви пройшли курси першої медичної допомоги? Ви в тир коли в останній раз ходили? Якщо завтра війна, а ви ж всі втомлені!?» - написала прес-секретар.
На закінчення вона додала: «...А війна, якщо ви помітили, вже більше двох років триває...».

Як повідомляв ONLINE.UA, в ФСБ РФ 10 серпня заявили про нібито запобігання в ніч на 8 серпня двом спробам прориву на територію окупованого Росією Криму "диверсійно-терористичних груп" з числа бійців спецпідрозділів Міноборони України і загибель в ході зіткнення російського військовослужбовця.
Після цього президент РФ Володимир Путін закликав країни чинити тиск на Україну і заявив, що після інциденту в Криму проводити зустріч в нормандському форматі "на полях" G20 безглуздо.
У відповідь президент України Петро Порошенко назвав звинувачення Росії безглуздими і цинічними фантазіями з метою військових загроз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?